Vapaaehtoistyössä on voimaa! -seminaari Logomossa (Köydenpunojankatu 14) 20.10. klo 14.30-18.30

Ilmoittautuminen seminaariin on päättynyt.

EU:n vapaaehtoistyön teemavuosi innoittaa myös Turussa

Vapaaehtoistyöstä puhutaan 20.10. Logomossa

Logomossa 20.10. järjestettävässä Vapaaehtoistyössä on voimaa! –seminaarissa keskustellaan siitä, miten ihmisten aika ja energia saadaan riittämään vapaaehtoistyöhön ja miten vapaaehtoistyöllä luodaan yhteisöllisyyttä.

Vuosi 2011 on EU:n vapaaehtoistoiminnan teemavuosi. Teemavuoden tarkoituksena tuoda esiin vapaaehtoistoiminnan merkitystä, lisätä vapaaehtoistoiminnan arvostusta sekä saada uusia vapaaehtoisia mukaan toimintaan.

Vapaaehtoistyö on ollut myös Turun kulttuuripääkaupunkivuoden toteutukselle merkittävä voimavara ja monen onnistumisen tae, josta kiitos kuuluu yli 400:lle kulttuuripääkaupunkivapaaehtoiselle. Yhtä korvaamattomia vapaaehtoiset ovat seurakunnan toiminnassa.

Vapaaehtoistyön teemavuoden kunniaksi Turun kulttuuripääkaupungin toteutuksesta vastaava Turku 2011 –säätiö järjestää yhdessä Mikaelin seurakunnan kanssa vapaaehtoistoiminnan seminaarin, jossa keskeisimmät teemat ovat jaksaminen sekä vapaaehtoistyön parissa, että vapaaehtoistyötä tekemällä.

Vapaaehtoistyössä on voimaa! –seminaarissa nähdään useita eri alojen puhujia. Mukana ovat mm. onnellisuusprofessori ja kirjailija Markku Ojanen, ajankäytön kouluttaja Timo Lampikoski, sekä vapaaehtoistyön teemavuoden koordinaattori Karoliina Tikka. Tilaisuuden kahvitauon tunnelmoinnista vastaa nuori ensilevyään tekevä laulaja Robin Packalen.

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy