Jääkaappi Aurajoessa
Ihmeellinen Turku - outoja sattumuksia ja vaihtoehtoisia nähtävyyksiä

Tutustu Turun ihmeisiin kulttuurikuntoillen

Mitä ihmeellistä on tapahtunut Kupittaan maauimalassa tai jokirannassa? Entä missä kulkeekaan se Turun toinen salainen salakäytävä?

Kulttuurikuntoilun keskuspuisto -hankkeen kulttuurikuntoilureitistö tarjoaa kulttuurisisällöillä varustettuja kuntoilureittejä. Kaupunkireitit ja kierrokset keskittyvät Aurajoen rantamille.

Ihmeellinen Turku on kulttuurisisältöinen kuntoilureitti, joka tutustuttaa Turun ihmellisyyksiin, outoihin sattumuksiin ja vaihtoehtoisiin nähtävyyksiin. Reitille on saatavilla myös ääniopastus ja tulostettava pdf-kartta, jonka voi ladata tältä sivulta. Karttoja on jaossa myös matkailuneuvonnassa sekä kirjastoissa.

Kesällä 2010 kerättiin Tarinatalkoilla turkulaisilta ja vierailijoilta kertomuksia ja tarinoita Turusta. Kirjailija Emma Puikkonen koosti kerätyn materiaalin pohjalta neljä reittiä, joista yksi on Ihmeellinen Turku -reitti.

Ihmeellinen Turku -reitti puhelimeen

Ihmeellinen Turku -reitin kartan voi ladata myös kehittyneimpiin älypuhelimiin Nomadi-sovelluksen avulla. Nomadi on Internetistä ladattava ilmainen reittisovellus, jonka voi ladata osoitteesta m.citynomadi.com. Nomadilla seikkailija lataa reitit vaivatta puhelimeensa, minkä jälkeen reitit ovat heti käytettävissä.

Nomadin käyttö on helppoa: kun olet syöttänyt kohteen nimen tai koordinaatit, voit yksinkertaisesti seurata reittiä, pysähtyä kiinnostaviin kohteisiin (Points of Interest, POI)

Aiheeseen liittyen:

Reitin sisältöön voi tutustua tarkemmin alla olevan kartan avulla. Klikkaamalla reittipisteitä, pääset lukemaan lisätietoa kohteesta.

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy