Näkymää Samppalinnasta Kuva Pauli Lindfors
Tutustu Turku on...-kulttuurikuntoilureittiin

Turku on kuin kukkanen kedolla tai trumpetin törähdys

Turku on... -reitti johdattaa turkulaiseen mielenmaisemaan, rauhaan ja kiireeseen ja esittelee kohtaamisia kaupungin kanssa - niitä ensimmäisiä ja niitä merkittäviä.

Kulttuurikuntoilun keskuspuisto -hankkeen kulttuurikuntoilureitistö tarjoaa kulttuurisisällöillä varustettuja kuntoilureittejä. Kaupunkireitit ja kierrokset keskittyvät Aurajoen rantamille. Reitille on saatavilla myös ääniopastus ja tulostettava pdf-kartta, jonka voi ladata tältä sivulta. Karttoja on jaossa myösmatkailuneuvonnassa sekä kirjastoissa.

Kesällä 2010 kerättiin Tarinatalkoilla turkulaisilta ja vierailijoilta kertomuksia ja tarinoita Turusta. Kirjailija Emma Puikkonen koosti kerätyn materiaalin pohjalta neljä reittiä, joista yksi on Turku on...-reitti.

Turku on...-reitti puhelimeen

Turku on...-reitin kartan voi ladata myös kehittyneimpiin älypuhelimiin Nomadi-sovelluksen avulla. Nomadi on Internetistä ladattava ilmainen reittisovellus, jonka voi ladata osoitteesta m.citynomadi.com. Nomadilla seikkailija lataa reitit vaivatta puhelimeensa, minkä jälkeen reitit ovat heti käytettävissä.

Nomadin käyttö on helppoa: kun olet syöttänyt kohteen nimen tai koordinaatit, voit yksinkertaisesti seurata reittiä, pysähtyä kiinnostaviin kohteisiin (Points of Interest, POI)

Aiheeseen liittyen:

Lataa Turku on... -reitin ääniopasteet mp3-soittimeesi:

 

Reitin sisältöön voi tutustua tarkemmin alla olevan kartan avulla. Klikkaamalla reittipisteitä, pääset lukemaan lisätietoa kohteesta.

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy