Nurmi & Suloselta juhlavuoden kakut, leivokset ja wienerit

Herkutellen kulttuuriin

Nurmi & Suloselta juhlavuoden kakut, leivokset ja wienerit

Kulttuuripääkaupunkivuoden alkamista voi nyt juhlistaa uusilla kulttuurileivonnaisilla, jotka tulevat myyntiin uudenvuodenaattona Nurmi & Sulonen Oy:n myymälöissä. Suussa sulavat herkut maistuvat lakalta, tyrniltä ja suklaalta.

Leivonnaiset löytyvät kaikista Leipomo ja konditoria Nurmi & Sulonen Oy:n toimipaikoista sekä Turusta että Raisiosta. Isompia, yli 50 kappaleen eriä voi tilata suoraan leipomosta.

- Olemme varautuneet suureen menekkiin uudenvuoden aattona. Lanseerauksen jälkeen myynti jatkuu koko kulttuuripääkaupunkivuoden ajan, kertoo Nurmi & Sulonen Oy:n toimitusjohtaja Sakari Rinne.

Kakun, leivoksen ja wienerin on kehittänyt kondiittorimestari Pia Sirkiä. Täytteenä on kotimaisia juhlavia marjoja: tyrniä ja lakkaa. Ylellisen makuisia herkkuja koristaa Turku 2011 -suklaalogo.   

-  Halusimme tehdä tuotteista juhlavia kulttuuripääkaupunkivuoden teeman mukaisesti. Tämä näkyy pakkausmateriaaleissa asti. Kakku on asetettu kullan väriselle alustalle, jossa se on valmiina tarjottavaksi. Leivokselle ja wienerille on tehty omat Turku 2011 -paperikapselit, sanoo Rinne.

Rinne on jo päässyt maistelemaan kaikkia leivonnaisia, ja on erittäin tyytyväinen lopputulokseen. Suosikikseen hän nimeää wienerin.
- En uskalla käydä vähään aikaan vaa’alla, hän naurahtaa. 

Lisätietoja:

Leipomo ja konditoria Nurmi & Sulonen Oy