Martissa voi mennä naimisiin tai kohdata sattumalta

Missä Turussa on paras pussata?

Romanttinen Turku- reitti on retki turkulaisiin rakkaustarinoihin. Missä on hyvä pussata ja milloin, ja miten Turussa on 1900-luvun eri vuosikymmeninä rakastettu?

Kulttuurikuntoilun keskuspuisto -hankkeen kulttuurikuntoilureitistö tarjoaa kulttuurisisällöillä varustettuja kuntoilureittejä. Kaupunkireitit ja kierrokset keskittyvät Aurajoen rantamille.

Kesällä 2010 kerättiin Tarinatalkoilla turkulaisilta ja vierailijoilta kertomuksia ja tarinoita Turusta. Dramaturgi Emma Puikkonen koosti kerätyn materiaalin pohjalta neljä reittiä, joista yksi on Romanttinen Turku -reitti.

Reitille on saatavilla myös tulostettava pdf-kartta, jonka voi ladata tältä sivulta tai noutaa matkailuneuvonnasta tai Turun pääkirjastosta. Reitin voi kulkea myös ääniopastuksen avulla, jolloin johdattajana on turkulainen rakkauden huijari, Ruben Oskar Auervaara. Reittiopastuksen ja reittipisteiden tarinat voit ladata alta.

Romanttinen Turku -reitti puhelimeen

Romanttinen Turku -reittikartan voi ladata myös kehittyneimpiin älypuhelimiin Nomadi-sovelluksen avulla. Nomadi on Internetistä ladattava ilmainen reittisovellus, jonka voi ladata osoitteesta m.citynomadi.com. Nomadilla seikkailija lataa reitit vaivatta puhelimeensa, minkä jälkeen reitit ovat heti käytettävissä.

Nomadin käyttö on helppoa: kun olet syöttänyt kohteen nimen tai koordinaatit, voit yksinkertaisesti seurata reittiä, pysähtyä kiinnostaviin kohteisiin (Points of Interest, POI) ja selata kuhunkin kohteeseen liitettyä mediasisältöä.

Lataa reitin ääniopasteet mp3-soittimeesi:

Tulosta reittikartta tai lataa reitti älypuhelimeesi:

Reitin sisältöön voi tutustua tarkemmin alla olevan kartan avulla.
Klikkaamalla reittipisteitä, pääset lukemaan lisätietoa kohteesta.

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy