Työryhmä Helminen & Suominen

Valosuunnittelija, performanssitaiteilija Antti Helminen on viimeisen kymmenen vuoden aikana toiminut laaja-alaisesti taiteen kentällä keskittyen esittävään taiteeseen. 

Animaatio-ohjaaja, mediataiteilija Niina Suominen on kansainvälisesti tunnustettu kokeellisen elävän kuvan tekijä.

Animaatioinstallaatio on esillä Brinkkalan Kassaholvissa (Vanha Suurtori 3, Turku) 26.11.–18.12.2011 ti–pe klo 12–19 ja la–su klo 11–17. Vapaa pääsy!

Vapaa pääsy!

Astu Puhuttelevaan pimeään metsään

Puhutteleva pimeä metsä -animaatioteos vie katsojat pimeään metsään keskellä kaupunkia. Brinkkalan Kassaholviin luotava installaatio on avoinna yleisölle 18.12. asti.

Pimeässä metsässä ollessamme mieli alkaa täyttää puuttuvia valon aallonpituuksia ja kuvittelemaan, kuvittamaan. Pimeys yhdistettynä metsän puiden, heinien ja saniaisten maagiseen liikehdintään saa liikkeelle esimerkiksi lapsuuden metsäpoluilta tutut mielikuvamme jostakin yliluonnollisesta ja pelottavasta. Samalla teos jättää tilaa jokaisen omille tulkinnoille, tunteille ja kokemuksille.

Teoksen ovat toteuttaneet valosuunnittelija, performanssitaiteilija Antti Helminen ja animaatio-ohjaaja, mediataiteilija Niina Suominen. Äänisuunnittelusta vastaa Henri Kivistö ja teoksen on tuottanut Mikko Haapala / Anima Polaris.

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy