Rekisteriseloste

Henkilötietolaki (523/99) 10§
Laatimispvm: 28.12.2010

1. Rekisterinpitäjä

Turku 2011 -säätiö
Y-tunnus: 2163716-6   
Läntinen Rantakatu 15
20100 Turku
puh: 02 262 2011

2. Rekisteriasioista vastaavat henkilöt ja yhteystiedot   

www.turku2011.fi
Kristian Eppert
Turku 2011 -säätiö
kristian.eppert(a)turku2011.fi
0449074154

3. Rekisterin nimi

www.turku2011.fi -palvelun käyttäjätietorekisteri

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus / rekisterin käyttötarkoitus

Henkilötietoja käytetään tiedotettaessa Turun alueen tapahtumista, Turku 2011 –ohjelmasta ja asioista rekisteröityneelle. Käyttäjä voi ilmoittaa rekisteriasioista vastaaville henkilöille (kohta 2) mikäli ei halua vastaanottaa mahdollisia tiedotteita.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteröityneiltä käyttäjiltä kerätään seuraavat tiedot: etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite, käyttäjätunnus, salasana sekä profiilitietoja, jotka sisältävät rekisteröityneen itsestään ilmoittamia tietoja kuten harrastuksia tai kiinnostuksen kohteita. Verkkopalvelun kehittämiseksi voidaan kerätä tilastollisia tietoja, kuten käyttäjän IP-osoite, verkkosivuilla käynnin kellonaika, sivustot, joilla on vierailtu sekä käytetty selaintyyppi.

6. Säännönmukaiset tietolähteet

Kohdassa 5. mainittu rekisterin tietosisältö kerätään käyttäjältä itseltään käyttäjän suostumuksella sisäänkirjautumisen yhteydessä. Tilastotiedot kerätään rekisteröityneen suostumuksella palvelun käytön perusteella.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset ja tietojen siirto EU:n tai Euroopan talousalueen ulkopuolelle

Hyväksyessään www.turku2011.fi-palvelun käyttöehdot rekisteröitynyt hyväksyy, että jos sivuston ylläpito siirtyy kaupungille tai kaupunkikonsernin osalle, rekisteröityneiden käyttäjien tiedot voidaan kokonaisuudessaan luovuttaa  eteenpäin Turun kaupungille tai kaupunkikonsernin osalle sivuston ylläpitotarkoitusta varten.

8. Rekisterin suojauksen periaatteet

Jos manuaalista aineistoa syntyy sitä säilytetään lukitussa tilassa. ATK:lle talletetut tiedot: Vain määrätyillä henkilöillä (ylläpitäjätaso) on pääsy rekisteröityneen käyttäjän henkilötietoihin. Palvelun palvelimella on huolehdittu asianmukaisesta teknisestä tietoturvasta.