Koe kulttuurikuntoilureitistö!

Aurajoen rantamilla kulkeva kulttuurisisältöinen kuntoilureitistö esittelee Turkua eri teemoilla. Kaupunkiin voi tutustua mm. turkulaisten ihmeiden, romantiikan, patsaiden, arkkitehtuurin, kaupunkitarinoiden tai historiallisten paikkojen avulla.

Kultttuurikuntoilureitit kulkevat pääosin Aurajokirannassa ja sen läheisyydessä ulottuen aina Liedon Vanhalinnaan asti. Reittejä voi kulkea kävellen, juosten tai pyöräillen.

Kulttuurikuntoilureitit ovat löydettävissä Kulttuurikuntoilun keskuspuiston sivuilta, alla olevien linkkien avulla sekä paperiversioina kirjastoista ja matkailuinfosta. Reitit löytyvät myös mobiiliversioina, Nomadi-sovelluksesta, joka toimii useimmissa älypuhelimissa. Nomadin voit ladata osoitteesta m.citynomadi.com.

Osa reittiopastuksista on toteutettu ääniopastuksina, joiden MP3-versiot ovat ladattavissa reitin yhteydestä. Turun kaupungin pääkirjastossa (Linnankatu 2) on lainattavissa mp3-soittimia, jotka sisältävät kaikki ääniopasteet. Soittimet löytyvät kirjaston kakkoskerroksen Tietotorilta. Mp3-soittimet on sponsoroinut SataCom Oy.

Rullaa hiirellä sivun alaosaan ja löydä toiveidesi mukainen reitti Kulttuurikuntoilukoneen avulla!

 

Kulttuurikuntoilureitit:


 



Löydä sopiva reitti Kulttuurikuntoilukoneella!