Treenikämppä se olla pitää


Gabrielin tuotanto eteni tänään merkittävällä askeleella. Vuokrasimme Gabrielin harjoitusperioidin ajaksi treenikämpän tai oikeastaan taukotuvan. Paraisten Lillholmenin vanha tanssipaviljonki on karuudessaan idyllinen, mutta kun tulee lounasaika niin fasiliteetit ovat surkeat. Saaristo-ooppera keksi keinon selviytyä pitkästä harjoitusjaksosta. 

Paraisilla toimiva Meripelastusseura Sydvästin tukikohta Antintupa sijaitsee aivan Lillholmenin läheisyydessä kuin luotsimökkinä Stortervolandetin saarelle johtavan ponttoonisillan kupeessa. Tupa on punainen ja suorastaan hämmentävästi sijoitettuna ikään kuin aallonmurtajalle pengerretylle maalle. Tupaa ympäröi meri kolmessa eri suunnassa ja jotenkin se tuntuu olevan väärässä paikassa. 

Tosiasiassa luulin tupaa pitkän aikaa varastoksi tai jonkinlaiseksi venevajaksi kunnes kerran sain mahdollisuuden tutustua sisätiloihin. Meren sylissä sijaitseva tupa näyttää ulkoa kovin pieneltä. Sisätila on kuitenkin tilava ja kodikas, kaikin mukavuuksin varustettu kerhohuone. Lisäksi talon päädyssä on sauna ja pesutilat. Veneiden välissä on pieni hiekkaranta ja laituriin voi kiinnittää oman veneen. 

Gabrielin harjoitussuunnitelma sai siis selvän suunnan. Harjoituksista kävellään 300m Antintuvalle, syödään tuottajan valmistamaa soppaa ja pienen ruokalevon jälkeen suunnataan ponttoonisiltaa jälleen harjoituksiin. Samalla moikataan sillalla päivystäviä kalastajia ja tehdään tilaus seuraavalle päivälle. Antintuvassa vietetään niin ensi-iltabileet kuin karonkkakin. Tämän lisäksi tuotannon terapiakoira emäntineen sijoitetaan asumaan Antintuvan parvelle. Vuokra on kova mutta sekin menee hyvään tarkoitukseen: vapaehtoiseen meripelastustyöhön.

Saaristo-oopperan Gabriel, tule takaisin! Paraisten Lillholmenilla 3.-11.8.2012.
Liput myynnissä Lippupisteissä, lippu.fi.

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy