Karkaa arjen keskeltä Logomoon!

 

Kuvittele, että olet saanut käytettäväksesi 24 ylimääräistä tuntia. Miten hyödyntäisit ne?

Yhtäältä mahdollisuus olisi tylsästi puuhastella arkisten askareiden parissa, kuten minä tahansa tavallisena arkipäivänä. Toisaalta mahdollisuus olisi tehdä jotain, mitä ei normaalisti tulisi tehtyä. Jos saa antaa neuvon, niin tee jotakin tavallisesta arjesta poikkeavaa. Yksi ehdotus on karata arjen keskeltä Logomoon kuluttamaan kulttuuria!

Ai miksi? No koska nyt eletään karkausvuotta ja keskiviikko 29.2. on karkauspäivä. Sinulla on tosiaan käytössäsi 24 ylimääräistä tuntia tänä vuonna. Se on hyvä syy lähteä Turun museokeskuksen Logomon näyttelyihin.

Väitetään, että karkauspäivä on nurinkurisuuksien päivä, jolloin kaikki on päälaellaan. Tämän vuoksi se on erinomainen päivä tehdä jotain uutta ja erilaista. Jos museoissa tai näyttelyissä käyminen ei kuulu sinun elämääsi tavallisesti, niin nyt on hyvä hetki lähteä Logomoon nauttimaan näyttelyiden annista.

Turun kulttuuripääkaupunkivuonna suuren suosion saanut Tiedekeskus Heurekan ja Turun museokeskuksen Tuli on irti! -näyttely jatkuu Logomossa 29.7.2012 saakka. Karkauspäivänä voit kokea Pohjoismaiden tuhoisimman kaupunkipalon, nähdä rovion liekit ja tutustua sammutusvälineiden historiaan. Lisäksi pääset vierailullasi tutustumaan jalkapallon moniulotteiseen maailmaan Only a game? -näyttelyssä.

Miksi et tarttuisi tilaisuuteen ja tekisi 24 ylimääräisen tunnin johdosta jotain erilaista. Ota suunta Logomoon ja karkaa kuluttamaan kulttuuria. Kulttuurin kuluttaminen kannattaa aina.

 

 

 

Kuva: Ursula Arlén

Teksti: Toni Haapamäki

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy