Makupaloja Meediosta Riston Valinnassa


Tiedättehän Riston Valinnan, tuon jo klassikoksi muodostuneen perjantaiaamuisen ohjelman Ylen Radio ykkösellä. Viime perjantaina Risto palasi kesätauolta ja oli ottanut aiheekseen minkäs muun kuin syksyisen metsän ja sen antimet. Ohjelmassaan Puolukoita ja herkkutatteja Risto ihmettelee, onko saaristossa enemmän kulttuuria kuin sieniä.

Saaristoviittaus vie tietysti Saaristo-oopperaan ja Meedioon. Ohjelman keskivaiheilla (39.50) Riston kuumalla linjalla höpöttelee Päivi Nisula ja kertoo kaunista tarinaa tulevasta tuotannostamme Meediosta. Eikä siinä vielä kaikki. Risto on viisas mies ja soittaa haastattelun perään Reneé Flemingin ja Metropolitanin orkesterin tulkinnan Monican valssista ooperasta Meedio. Kuunnelkaa ja ihastukaa musiikkiin. 

http://yle.fi/radio1/musiikki/riston_valinta/puolukoita_ja_herkkutatteja_31744.html

Itselleni jäi tuosta aariasta kummallisen odottava olo. Saatoin nähdä edessäni hyvän elokuvan ja jotenkin ajauduin jopa Frederico Fellinin ja Nino Rotan tunnelmiin. Tuskin jaksan odottaa, että edessäni on elävät laulajat, teatteritulkinta ja tämä hämmentävänkirjava Gian Carlo Menottin musiikki. Kaunista on.

Menottin Meedion ensi-ilta entisessä elokuvateatteri Dominossa 14.10 klo 19.00.
Liput ovat myynnissä lippupisteissä: lippu.fi 

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy