Colourscape-tiimi kävi koulutusmatkalla Englannissa

Suomalainen Colourscape-tiimimme matkusti kesäkuun lopussa Lontooseen koulutusmatkalle.  Lentomatkan jälkeen bexleyläinen 400 vuotta vanha hotelli sulki meidät syleilyynsä.  Seuraavat kolme päivää opettelisimme Colourscapen alusta loppuun ja kulmasta kulmaan – jännittävää!

Ensimmäinen aamu valkeni aurinkoisena.  Majapaikastamme suuntasimme Danson Parkiin, jossa odotti tuleva kolmen päivän työrupeamamme, Colourscape-rakennelma Festival Two. Festival Two on toiseksi suurin Colourscape-rakennelma ja käsittää noin 60 kammiota. Danson Parkissa meitä oli vastassa Colourscapen brittiläinen tiimi. He ottivat meidät avosylin ja iloisesti vastaan.  Koskaan aiemmin ei ole paikallisia tiimejä matkustanut Iso-Britanniaan kouluttautumaan, vaikka Colourscape on vieraillut monissa maissa.  Meidän vierailumme oli siis ainutlaatuinen tilaisuus sekä brittiläisille kouluttaa meidät Colourscape-ammattilaisiksi että meille oppia alusta loppuun ja käytännössä kaikki Colourscapeen liittyvät asiat.

Loppupäivä kuluikin Colourscape-rakennelman pystytyksessä. Vasaroimme maahan lukemattoman määrän tappeja ja köyttä kului metreittäin.  Kun rakennelma  viimein oli tukevasti maassa ja täynnä ilmaa, koitti kauan odotettu tilaisuus päästä kurkistamaan sisätiloihin. Näkymä oli henkeäsalpaava ja uskomaton. Kuten paikallinen tiimi sanoo, näkymää ei voi oikein sanoin kuvailla, se täytyy itse kokea.

Seuraavat kaksi päivää jatkoimme kaikenlaisten käytännön asioiden opettelua ja toisiimme tutustumista. Pääsimme myös näkemään käytännössä millaista on työskennellä asiakkaiden kanssa. Toinen päivä oli varattu workshopeille. Päivän aikana Colourscape täyttyi ihanista väri- ja musiikkityöpajoihin osallistuvista koululaisryhmistä ja saimme seurata läheltä workshoptyöskentelyä. Kolmantena päivänä Colourscape avattiin yleisölle ja pääsimme palvelemaan asiakkaita.  Oli mahtavaa huomata, miten paljon asiakkaat pitivät Colourscapesta ja miten haltioissaan he tulivat sieltä ulos.

Kaiken kaikkiaan Lontoon koulutusmatka oli ikimuistoinen ja hieno kokemus. Tiimimme on nyt valmis Colourscapen tulemiseen Turkuun.  Vaikka kaikkia ihania brittiläisiä Colourscape-tiimiläisiä emme Turkuun saakaan, tulee meidän tiimiämme täydentämään neljä rautaista Colourscape-ammattilaista sekä liuta muusikoita. Kupittaan Colourscape-rakennelma, Festival One, tulee muuten olemaan vielä isompi kuin Britannian rakennelma käsittäen jopa 100 kammiota. Kovin kauaa ei sen aukeamista tarvitse enää odottaa – lauantaina 23.7. ovet aukeavat yleisölle!


Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy