FST:n aamutv ja Auran Aallot


Kiirettä ja vauhtia - mutta ei onneksi varallisia tilanteita - riittää Speak No Evilissä viimeisellä viikolla. TV- ja radio-ohjelmissakin ollaan.

Suurimpien toiveideni toptenissä on aika lailla kärkisijalla suotuisa sää tulevaan viikonloppuun ja lauantain iltaan. Vain ja ainoastaan silloin koko tuotantomme pääsee esittämään upean taidekudelman yleisölle, joka on toivottavasti suuri.
Aamulla oli muistutus päällä, jotta olen oikeaan aikaan radion äärellä. Sankarimme Tuomas Vuorinen vieraili Auran Aaltojen aamulähetyksessä Levylaukku Juha Kortelaisen vieraana. Oli hyvä todeta lähetyksen jälkeen, miten oli oikea henkilö toimittajan kuultavana. Sankarimme on pätevä mediapersoonakin.
Ihan julkisesti tekee mieli antaa kiitosta myös toimittajalle, joka oli tehnyt taustatyönsä hyvin. Eivätkä olleet Tuomaksen musiikkivalinnatkaan hassumpia.

Tiistaiaamuna pitää nousta todella hyvissä ajoin seitsemäksi television ääreen. Silloin alkaa ruotsinkielisen tv-kanavan FST:n Min Morgon –lähetys. Kello 7.15 siinä ovat vuorossa Speak No Evilin ohjaaja Julian Garner ja teatteri-insinöörimme Jake Savage, joka yllättäen brittinä puhuu myös ruotsia!
Vähän jännittää heidän puolestaan, kun heidät pitää heittää suoraan lähetykseen valmistautumiseen Helsingissä jo varttia vaille kuusi aamulla.
Viikonvaihteessa iso osa tuotannon esiintyjistä oli mukana harjoituksissa linnan ympäristössä. Kiirettä riittää joka suunnalla, sillä Oopperakirurgimme Päivi Lindström, joka on ”siviilissä” Karjaan seurakunnan kanttori, kertoi kiirehtineensä Turkuun aamusta heti messun jälkeen laulaakseen duettoa räppärin kanssa.

Kyseinen räppäri, tanssija-koreografi Russell Adamson taas oli viettänyt viikkoa Wienissä, jossa esitetään hänen koreografiansa. Mies ehti vain kääntymään kotonaan Tampereella ja suuntasi saman tein Poriin, jossa hän opettaa Dance Companyssa. Sieltä hän matkasi Turkuun räpätäkseen maan rakoon suuren pahan.
On meillä mahtava porukka koossa. Aivan oma lukunsa ovat vielä koululaiset sekä amk:n opiskelijat, jotka opintojensa yhteydessä ja ohessa harjoittelevat vauhdikkaita roolejaan, jättinukkien käsittelyä tai digiprojisointeja. He ovat säiden armoilla, mutta tiedottaja saa istua mukavasti lämpimässä.

Kommentit

Tähän aiheeseen ei ole vielä kommentteja

Kirjoita oma kommenttisi

Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi

Kirjaudu sisäänRekisteröidy