Keski-ikäisten hiukset 09.11.2011 - 23:04

... Tuli kyyneleet silmään, kun kirjotin tuon otsikon. Haikeudest, ja ilost...

Tasan kaks vuotta sitte, 9.11.2009, menin Klassikon (koulu Turus) jumppasaliin ja liityin tavallisiin keski- ikäisiin turkulaisiin, jotka halusivat olla mukana tekemässä Hair- musikaalia. Se oli pitkä projekti. Se vei aikaa. Se "hyllytti" ystävät hetkeks (1,5 vuodeks! Kiitos ystävät, kestitte ja kannustitte ♥ ). Sen aikan ei pal kotia siivottu, ruokaa ei olis ollu ilman siskoa :). Se antoi iloa ja energiaa. Se antoi uusia kavereita. Se antoi rohkeuden ja innon uusiin ja ihmeellisiin seikkailuihin. Se muistutti mitä tääl aina ja ikuisesti tarvitaan, Rauhaa ja Rakkautta. ♥

Meistä moni on tämän vuoden aikana ollut vaikka missä projekteissa mukana. Jos ne kaikki kirjattaisiin ylös, siitä tulis paksu kirja, "Keski- ikäisten MusikaaliTähtien huimat kulttuuriseikkailut osa 1." :) Ja koska olen saanut tämän upeen tilaisuuden kirjottaa tätä blogia, niin kerron tietysti omista jutuista! :) Kun Hair- musikaali oli saatu onnellisesti päätökseen, menin mukaan pieneen pääsiäisnäytelmä- porukkaan. No sitten alkoi kesäteatteri Ihmisen jälki- näytelmän harjotukset, ja kesällä näytökset. Keväällä me 8 "entistä hairilaista" perustimme lauluyhtye Aseman. Nukketeatteri Kas Kummaa!:n kanssa oli  syksyllä ensi- ilta näytelmällä Kulttuuria ja käpäläseisontaa. Keväällä alkoi myös hyväntekeväisyyskonsertin valmistelut, ja konsertti oli 29.10. Mikaelinkirkossa. Lisäksi olen käynyt katsomassa ja kuuntelemassa vaikka missä kulttuuritapahtumassa. Ihan mahoton kulttuurivuosi, ja niiiin antoisa ja hauska. Selvästi se, kun on itse saanut olla mukana tekemässä, antaa intoa myös mennä katsomaan erilaisia juttuja, ja niitä on Turku ja turkulaiset todella tarjonnut! Ja tekeminen jatkuu: Lauluyhtye Asema harjottelee ahkerasti ja tekee keikkaa. Nukketeatteri Kas Kummaa! tekee keikkaa ja uusia näytelmiä. Keväällä on tulossa uusi hyväntekeväisyyskonsertti. Ja juur tulin kotiin ekasta pääsiäisnäytelmä- porukan kokoontumisesta. :)) Ikivihree MusikaaliTähti ei ehdi sammaloitumaan, ku se ei juur pysähdy! Tämmösii meist sit tuli! Meinataan mennä yhteiseen palvelutaloonki, sit joskus. " Laulaen näin, nauraen näin, rakastaen.."

Me keski- ikäset musikaalitähdet käytiin Tukholman teatterissa katsomassa, kun meitä puolet nuoremmat esitti Hair- musikaalin (suosittelen todella!). Heidän esitys oli koskettava. Hairin laulut ja teemat ovat yhä vaan tätä päivää. Maailma ei ole muuttunut siitä, kun Hair ensin kerran esitettiin...Love and Peace. Keski- ikäset turkulaiset musikaalitähdet itki katsomossa. Itki ilosta, kun maailmassa on NUORIA, joilla kaikki mahdollisuudet vielä edessä, itki ilosta, kun maailmassa on vielä RAKKAUTTA. Ja itku tuli siitä, kun ME saimme mahdollisuuden tehdä Hair- musikaalin, vaikka ei enää ihan nuoria ollakkaan. ME tiedämme kuinka paljon se meille merkitsi, ja merkitsee lopun elämäämme. " ..sydäntä seuraan, mihin mä meen, mikä mua vie..."

Turun kulttuuripääkaupunki vuotta 2011 on vielä vähän jäljellä. Kiitän siitä mahollisuudesta ,että olen saanut kertoa kuulumisia ensin tulevilta musikaalitähdiltä ja sitten MusikaaliTähdiltä! :) Kiitos lukijoille, olen saanut kannustusta kirjottamiselle, vaikka ainekirjotus torkas ei ollu juur viivaa parempi. :) Kiitos kaikille kulttuurin tekijöille! Meistä MusikaaliTähdistä on ainakin tullut kulttuuriahmatteja. Vuosi vaihtuu ja virallinen kulttuurivuosi päättyy, mutta me olemme "nälkäisiä". Ei päästetä tulta sammumaan ,kun se nyt on päässyt irti! :))

" Meikkä elää mutsi, mul on kivaa sisko, mul on vapaus broidi, mul on hauskaa hei! Mul on kaikki tää tärkee, mul on päässä toisinaan järkee.." :) Näkemiin ja ♥ kiitos!  Kaija lauluyhtye Asemasta, nukketeatteri Kas Kummaa!:sta

Keski-ikäisten hiukset 06.07.2011 - 15:02

ANTAA LOISTAA VAAN, sanoi hippi auringolle

ja kutsui kaverit jäätelölle.

Pistetäänkö tanssiksi,

vieläkö muistatte..yksi, kaksi...

Tuliks` sitten potku vai hyppy?

No ainakin taas yks` naururyppy.

Näitteks tuttuja keskiaikamarkkinoilla?

Siellä ne riehus` Eeva, Tuire,Ulla...

Tais niille hikiki tulla.

Kesäteatterit kannattaa kans käydä katsomas,

siel on meidän Tähtiä rooleis jos jonkinlaisis.

Onneks on myös aikaa niityllä makoilla, vedessä kellua

ja kivellä laulella:

USKOTAAN TAAS RAKKAUTEEN ♥

Mansikoita, sanoja, säveliä

runon päivänä,suoraan sydämest` Suomen Turust!  :)

Keski-ikäisten hiukset 29.05.2011 - 18:30

Hyvää kuuluu. Tähdet tuikkii yhdessä ja erikseen! Taitaa olla niin, että jokaisessa lähiseudun kesäteatterissa ja tulevilla keskiaikamarkkinoilla on mukana ainakin yksi tai monta keski-ikäistä Hair- musikaalitähteä. :) Meistä on tullut kulttuuriahmatteja. Joko esiinnymme itse mitä erilaisimmissa jutuissa, tai sitten istumme katsomoissa. Ja mikäs on ahmiessa, kun Turus riittää nyt tosi monipuolista tarjontaa. Viimeks piti käydä ihailemas Kansallisbaletin vieruilu esityst...  Vähä täs ollaa niinku jo asiantuntijoit, ku itekki tanssiittii meiä musikaalis. :) Mut kivast nousi jalka noil ammattitanssijoillaki. :)

Kulttuurin lisäks myös luonto on Hippieil tärkee. :) Me valittii sellane hyvä sateinen päivä ja tehtii pienel porukal retki ton Rymättylää, Kunstenniemen luontoon. Se oli monel meil sellanen muisteloretki... :) Pulla ja kaffe maistus hyvält pienes satees ulkon . Hippiet ei oo sokerist, ja nää kun on "asunu siel Broklyni silla al", ni nää on sitkeit. Toisel luontoretkel meit osallistuski sit jo melkei koko Tähtikaarti. Oltii Ruissalos syömäs, saunomas ( jokku jopa UI meres), ja katottii meist tehtyy rainaa. Kuka ny teki mitäki missäki järjestykses, Hippiet tekee kaike aika vapaamuotosest. :)

Fanejaki tarttee välil  muistaa, tai muistuttaa heit, et muistakaa,et mää olen sentäs MusikaaliTähti.. Itse kutsuin uskollisemmat kaffeel ja pullal kattomaa millai Tähti asuu. Esitysasuunki oli lupa koskee, ja sai kuvauttaa ittes Tähden kans. Mediaa ei ollu kutsuttu paikal.  Yllätyksenä oli toisen Tähden saapuminen paikalle! Paparazzit meinas sevot väijytys puskissaan. :) 

Ei enää tavalliset keski- ikäiset, vaan nykyiset keski- ikäiset Hair- musikkaliTähdet valmistatuu kesään, lomiin ja kuka mihinki. Onneksi Aurajoes hyvii, kelluvii kokoontumispaikkoi, on puistoi, on Ruissalo. Kyl nämä Hippiet pärjää, ja näkevät varmasti kesälläkin toisiansa.

Täytyy sanoa, et musikaaliprojektin jälkeen Turus on iso joukko energisii ja aktiivisii keski- ikäsii. Se kai oli tarkotuski!  Love and Peace jokaisen kesään toivottaa koko musikaaliTähdistö! ♥ Tervetuloo Turkuu!